D3 GO je aplikacija koja vam omogućava pristup TV sadržajima preko različitih uređaja - bilo da se radi o PC ili Mac računaru, laptop računaru, tabletu, smart telefonu ili iPod Touch-u. Pogledajte kako da preuzmete, aktivirate i pokrenete D3 GO aplikaciju ovde.

Koje su prednosti D3 GO?

Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima.
U skladu sa ugovorima koje imamo sa kanalima, korisnici D3 GO TV sadržaj mogu da gledaju i van SBB mreže ako su njihovi uređaji povezani preko ADSL-a, kao i preko mobilnih mreža. Pojedini kanali su već dostupni u celom svetu. Veći broj kanala je dostupan u zemljama u kojima grupa kojoj pripada i SBB posluje, a pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu. Uz 60 novih dodatnih kanala, trenutno vam je na raspolaganju preko 130 kanala.

Šta sve možete da gledate putem D3 GO?

U prilici ste da pratite najpopularnije programe koje ste navikli da pratite u okviru vašeg kablovskog paketa. Program u svakom trenutku možete pauzirati.

Da li mi je potrebna pretplata za internet kod SBB-a kako bih gledao TV sadržaj putem D3 GO?

Da. Da biste pratili TV program preko vašeg PC ili Mac računara, laptop računara, tableta, smart telefona ili iPod Touch-a potrebno je da budete korisnik SBB postpaid interneta. Minimalna neophodna brzina prenosa koja omogućava nesmetano praćenje TV programa je 264Kb/s.

Aplikacija automatski prilagođava sliku kvalitetu dostupne veze ka internetu. Aplikacija generiše veliki protok podataka. Ukoliko za internet uslugu plaćate po protoku, obratite pažnju da to može značajno uticati na vaš mesečni račun za internet. Korišćenje usluge nije vremenski ograničeno.

Koliko uređaja mogu da koristim za pristup D3 GO?

Aplikacija za korišćenje D3 GO usluge se može instalirati na maksimalno tri uređaja. TV program možete u isto vreme gledati na sva tri uređaja.
Na Moj SBB portalu možete sami izvršiti zamenu prijavljenih uređaja. Na strani Zamena D3GO uređaja izbrišete prijavljeni uređaj, a nakon 24 časa možete da registrujete novi uređaj pristupanjem D3 GO aplikaciji (uređaj će se sam prijaviti).

Da li je usluga D3 GO komplikovana za upotrebu?

Ne, upotreba je izuzetno jednostavna. Sve što vam je potrebno je da, ako koristite mobilne uređaje, instalirate aplikaciju na uređaj na kojem želite da pratite program. Aplikaciju D3 GO morate instalirati na svakom uređaju preko kojeg planirate da pratite TV sadržaj.

Koliko košta usluga D3 GO?

Pretplate za sve DIGITALNE TRIO i DUO Gold pakete, kao i za DIGITALNI TRIO Silver, obuhvataju i korišćenje D3 GO usluge.
Korisnici DIGITALNOG DUO Silver paketa mogu da koriste D3 GO uslugu po ceni od 110 dinara mesečno, dok mesečna naknada za D3 GO licencu van paketa iznosi 210 dinara. Ova cena pokriva troškove licence za korišćenje dodatnog D3 uređaja.

Za korisnike koji su u promo periodu već koristili D3 GO, da bi nastavili korišćenje usluge potrebno je da se prijave na Moj SBB portal. Nije potrebno potpisivanje dodatnog ugovora.