D3 GO je aplikacija koja vam omogućava pristup TV sadržajima preko različitih uređaja - bilo da se radi o PC ili Mac računaru, laptop računaru, tabletu ili smart telefonu.

Koje su prednosti D3 GO?

Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima.
U prilici ste da pratite najpopularnije programe koje ste navikli da gledate u okviru vašeg kablovskog paketa. D3 GO TV sadržaj možete da gledate i van SBB mreže uz bilo koju internet konekciju, ali pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu. Trenutno vam je na raspolaganju preko 130 kanala.

Da li mi je potrebna pretplata za internet kod SBB-a kako bih gledao TV sadržaj putem D3 GO?

Da. Da biste pratili TV program preko vašeg PC ili Mac računara, laptop računara, tableta ili smart telefona potrebno je da budete korisnik SBB postpaid interneta. Minimalna neophodna brzina prenosa koja omogućava nesmetano praćenje TV programa je 264Kb/s.

Aplikacija automatski prilagođava sliku kvalitetu dostupne veze ka internetu.

Koliko uređaja mogu da koristim za pristup D3 GO?

D3 GO aplikacija se može instalirati na maksimalno tri uređaja. TV program možete u isto vreme gledati na sva tri uređaja.
Na Moj SBB portalu možete sami izvršiti zamenu prijavljenih uređaja. Na strani Zamena D3GO uređaja izbrišete prijavljeni uređaj, a nakon toga možete da registrujete novi uređaj pristupanjem D3 GO aplikaciji (uređaj će se sam prijaviti). Moguće je izvršiti jednu zamenu mesečno.

Da li je usluga D3 GO komplikovana za upotrebu?

Ne, upotreba je izuzetno jednostavna. Sve što vam je potrebno je da, instalirate aplikaciju na uređaj na kojem želite da pratite program.

Koliko košta usluga D3 GO?

Pretplate za sve DIGITALNE TRIO i DUO Gold pakete, kao i za DIGITALNI TRIO Silver, obuhvataju i korišćenje D3 GO usluge.
Korisnici DIGITALNOG DUO Silver paketa mogu da koriste D3 GO uslugu po ceni od 110 dinara mesečno, dok mesečna naknada za D3 GO licencu van paketa iznosi 210 dinara. Ova cena pokriva troškove licence za korišćenje dodatnog D3 uređaja.