Digitalni kanali.

Više od 150 kanala kristalno jasne slike i zvuka. Ekskluzivni sportski i filmski kanali, od toga 20 filmskih kanala. 16 sportskih kanala. 15 dečijih kanala.

HD KANALI.

Ubedljivo najveći izbor HD kanala u Srbiji za koje je vaš televizor napravljen. U našoj ponudi je više od 20 svetskih i domaćih kanala i najbolje fudbalske lige na svetu, engleska Premier i španska Primera. Imamo sve: sportske, filmske, modne, dečije, dokumentarne i kanale za odrasle u visokoj rezoluciji. Najbolje gledanje televizije. Proverite!

RADIO.

Preko 40 domaćih i stranih radio stanica možete slušati na vašem digitalnom prijemniku i D3 GO.

TV unazad 72 sata.

Više ne morate da žurite kući jer nikada nećete zakasniti na početak emisije. Ako ste propustili nešto na televiziji u protekla 3 dana, sada možete da se vratite unazad i pogledate propušteno. Samo pratite plavu liniju u TV vodiču, bilo da gledate televiziju preko digitalnog prijemnika ili D3 GO i aktivirajte opciju GLEDAJ. Došli ste kući na pola emisije? Ne brinite! Kliknite na u TV vodiču i aktivirajte funkciju GLEDAJ ISPOČETKA.

Snimanje.

Niste kod kuće, želite da gledate kasnije? Naravno, povežite eksterni hard disk na vaš D3 V2.0 i imate video rekorder. Možete da zakažete snimanje kada niste kod kuće, kao i da snimate dva kanala odjednom. Preporučujemo korišćenje hard diska koji ćete formatirati samo za vaš TV prijemnik.

Pauza.

Gledate seriju. Morate da prekinete. Samo pritisnite >|| na daljinskom i ne brinite, serija će vas čekati tamo gde ste stali, a možete je pustiti i u realnom vremenu. Pauzirajte ili premotavajte program koji ide uživo, uhvatite svaki trenutak. Ova funkcionalnost je moguća ukoliko imate priključen eksterni hard disk na vaš D3 V2.0.

TV vodič.

Jedini TV vodič sa slikama i dugačkim opisima emisija. Brz i jednostavan pregled svega što vam televizije nude u naredna 4 dana, i šta je bilo u prethodna 3 dana, bilo da gledate u kući ili van kuće na D3 GO. Samo jednim klikom na EPG dugme na daljinskom upravljaču ulazite u najdetaljniji programski vodič.

D3 kuća.

Za mir u kući! Jedna digitalna na dva televizora! Pomoću usluge D3 kuća i uz dodatni digitalni prijemnik, sve kanale iz odabranog D3 paketa možete gledati na dva televizora, u dve odvojene prostorije.

Video klub.

Jednim klikom na VOD dugme na daljinskom upravljaču ulazite direktno u katalog Video kluba vašeg digitalnog prijemnika. Najbogatiji katalog filmova sa slikama, autorima, sinopsisima i trajanjem filma koji vam je raspoloživ u svakom trenutku. Preko 3000 naslova. Na D3 GO uređajima u svakom trenutku možete gledati naslove iz Klub zone.